Muinaiset jumalat

Suuressa suosiossa elfien seurassa. Myös muilla fey-sukuisilla olennoilla
- Muuten ei kovin levinnyt

Maailma on Muinaisten Fey’en luoma, ja nämä jumalalliset olennot asuvat nyt Syylaaksossa, toisessa maailmassa, jossa aika seisoo paikallaan, ja jonne vain harvat, kunniansa osoittaneet pääsevät. Vanhat Viisaat Feyt eivät juurikaan puutu kuolevaisten maan tapahtumiin.

On olemassa kolme maailmaa,

Tannermaa, kuolevaisten maa, alin kaikista. Ne jotka sen ansaitsevat pääsevät Valojenlaaksoon. Kuollessaan Fey joka ei ole ansainnut pääsyä Valojenlaaksoon syntyy uudestaan uutena Fey’nä.

Valojenlaakso, arch fey’en maa, jonne pääsevät vahvimmat ja viisaimmat Feyt. Valojenlaaksossa asuvat ovat toisinaan yhteydessä Terraan, jotkut jopa harvoista, jotka ovat päässeet vierailemaan. Valojenlaaksossa aika kulkee kymmeniä kertoja hitaammin kuin Terrassa, ja kuollessaan Vanhat Viisaat tuomitsevat Fey’n ja päättävät, pääseekö hän Ikuisten Maahan vai palaako hän takaisin Terraan elämään seuraavaa elämäänsä.

Ikuisten Maa, Fey legendojen maa, maa jossa aika ei liiku, maa täynnä kauneutta, viiniä, magiaa ja luontoa. Maa ilman huolia, viimeinen lepopaikka. Feyn elämän tarkoitus on ansaita pääsy tänne.

Vanhoihin Viisaisiin uskovat ovat siis melkein aina Fey olentoja, mutta on myös harvoja ei-Feytä jotka uskovat ja yrittävät ansaita pääsyä Ikuisten Maahan. Uskovat eivät levitä uskoaan ulkopuolisille, he eivät ole sen arvoisia. Uskovat myöskin usein eivät pitä teknologiasta ja suurkaupungeista, sillä Vanhat Viisaat loivat maailman, luonnon, magian ja elämän. Teknologia pilkkaa magiaa ja tuhoaa luontoa, kaunista maata joka heille on annettu.

Vanhoista Viisaista ei tiedetä paljoa, on olemassa tarinoita, mutta ei yhtäkään josta kaikki olisivat yhtä mieltä. Valojenlaaksojen Fey’stä tiedetään jotain. Uskovat eivät paljoa “palvo” tiettyä henkilöä, usko on enemmänkin maan, magian ja luonnon kunnioittamista. Toisinaan kuitenkin uskovat pyytävät apua, suojelusta tai muuta, Valojen laaksojen Fey’ltä. Ikuisten Maalta apua ei anota, he ovat ansainneet rauhansa loppuelämäkseen, mitkään maan asukkien ongelmat eivät ole tarpeeksi tärkeitä häiritäkseen heitä.

Muinaiset jumalat

Keksi joku hyvä nimi Marisama Marisama